Reviews

"Al bijna 10 jaar verkoopt Maggie haar heerlijke dumplings bij ons op de Pure Markt. De heerlijke ambachtelijk gemaakte jiaozi met diverse vullingen, en bij speciale gelegenheden de zongzi, zijn een groot succes bij onze bezoekers. Een heerlijke snack die iedereen lekker vindt. Ik mag natuurlijk geen favoriete deelnemer hebben maar Maggie en haar dumplings staan hoog in de top 5."

Trienet - Pure Markt

"Één keer proeven van Maggie’s dumplings en je wil nooit meer anders! De pure ambacht en liefde die ze erin stopt, proef je in elke hap. Alles is huisgemaakt, van het deeg tot de heerlijke vulling. En de saus die ze erbij serveert? Die maakt het helemaal af. Maggie maakt niet alleen mega lekkere dumplings, maar is ook nog eens een vrouw met een goed hart en een harde werker!"

Tessa - The Food Line-up

"Friendly Maggie and delicious dumplings. You can order dumplings tailored to your needs."

Flyya - China

“Fantastische handgemaakte dumplings. De beste die ik ooit in Nederland geproefd heb. En ideaal om altijd in de vriezer te hebben en binnen 15 minuten stomend en met een knapperig onderkantje (mijn favoriet) op tafel te zetten. Dank dat je ze met ons deelt Maggie!”

Tom

"Amazing traditional culinary craft in a bite, this is what these dumplings are! The ability and dedication of Maggie as a cook it shows in every bite full of flavor! The best chinese dumplings in AMS!"

Daniel - Costa Rica

"Als je de dumplings van Maggie hebt geproefd wil je nooit meer andere! Je proeft dat ze handgemaakt zijn, zo smaakvol. Mijn zoontje van vier is er ook gek op! Ik ben een mega fan!"

Nadia

"I first tried Maggie’s dumplings at the Pure Markt over 6 years ago and fell in love with the fresh ingredients and authentic taste! Since then I always make sure I have a bag of frozen ones at home for a delicious and easy meal for my family. In each dumpling you can taste the care and love that Maggie puts in - they beat anything you can get at a restaurant in Amsterdam!"

Annie - Amerika

"The most delicious dumplings in the Netherlands.
Don’t miss it."

Kelly - Taiwan

"Vanaf het moment (inmiddels ruim zes jaar geleden) dat Miljuschka Witzenhausen Maggie's dumplings de hemel in prees, ben ik fan!
We bezoeken met regelmaat de Pure Markt in Amsterdam waar Maggie ons met haar overheerlijke, zelfgemaakte dumplings laat kennismaken. En nemen we steevast een voorraad voor thuis mee in een koeltas. Als deze voorraad op zijn, weigert mijn zoon andere dumplings van een Aziatische toko te eten. Hij wil enkel nog die van Maggie eten. En gelijk heeft hij. Elke hap is een ware smaaksensatie en beroert je hart en ziel als lekkerbek. Maggie is niet alleen een vakvrouw, ze is ook nog eens warme en lieve persoonlijkheid."

Ilona

Maggie 家的饺子不知不觉已经陪伴了我们好几个春秋。用料正,用量足,食材新鲜。饺子煎好,孩子们就已经闻着香味儿跑过来了。
一口咬开香脆的饺子皮,鲜肉馅儿的汁儿也流出来,有点像吃灌汤饺一样。买的馄饨煮馄饨汤,也是鲜香无比。外面买的包装好的冰冻饺子,煮完的汤一股防腐剂的味道我都倒掉的。但是Maggie 家的馄炖,煮完的馄炖汤底自带鲜味,孩子们都是连汤带馄炖全部吃光光。谢谢Maggie的用心制作!

Liga

"Maggie maakt de lekkerste dumplings! Vega, kip, varken en rund, allemaal even lekker! Als je deze hebt geproefd wil je geen andere meer! Ik ben fan."

Tosca

Schrijf jij de volgende review?

Stuur deze dan naar Maggie via Contact

Wie weet, sta jij hier straks ook.

"De allerlekkerste Chinese dumplings die ik ooit heb gegeten. Erg vriendelijke eigenaar die op de Pure markt in het Amstelpark in Amsterdam haar overheerlijke specialiteiten verkocht, ik kom er zeker voor terug!"

Laurens

"The best dumplings and an even lovelier owner! 100% recommended".

Phoebe - Duitsland

"Maggie maakt de lekkerste dumplings in Amsterdam en omstreken. Als Chinees zijnde voelt dit als thuis."

Steven - China

"Als je nog nooit Maggie dumplings hebt gegeten mis je echt iets. Wij zijn fan! Ze heeft voor ieder wat wils. Met of zonder vlees, allemaal even lekker. We eten ze af en toe als borrelhapje maar vaker nog als avondeten, met roerbakken broccoli met soja, knoflook en sesam. Zo heb je heel snel een heerlijke maaltijd."

Jael

"Wij zijn al jaren fan! Als je in China dumplings hebt gegeten weet je dat je ze in Nederland niet beter kan krijgen dan de dumplings van Maggie. Ook onze klanten zijn inmiddels fan!"

Maarten Besseling - Besselings’ Deli Utrecht

"Bijzonder jammer dat ik telkens 35 km moet rijden, maar deze dumplings zijn het écht waard!"

Evert

"Jammer van de bezorgservice, maar de dumplings zijn te lekker om ze niet meer te bestellen!"

Robert - Restaurant 141

"Veruit de beste dumplings die je maar kunt bedenken. Maggie is een echte topper als het gaat om kwaliteit & service, altijd met een grote glimlach. Tot snel weer!"

Stephen - The Food Line-up

Wilt u gelijk bestellen,
ga dan naar:

Malcare WordPress Security