My Story

Maggie, een toegewijde moeder van drie kinderen, heeft een interessant verhaal te vertellen. Ze is geboren in de prachtige provincie Guangdong in Zuid-China en heeft acht jaar in Beijing doorgebracht voordat ze in 2001 naar Nederland verhuisde. Het leven hier bracht echter nieuwe uitdagingen met zich mee. Eén van deze uitdagingen was ervoor zorgen dat haar kinderen een gebalanceerd dieet kregen en niet alleen maar vlees of groente aten. Gelukkig vond Maggie een smakelijke oplossing: dumplings! Maggie vulde deze heerlijke lekkernijen zowel met vlees als groente, waardoor haar kinderen er graag van aten en andere gasten die hun weg naar haar huis vonden, er ook dol op waren. Haar creativiteit en vastberadenheid om haar familie gezonde maaltijden voor te schotelen, zijn bewonderenswaardig.

Culinair hoogstandje

Haar dumplings zijn niet alleen een culinair hoogstandje, maar symboliseren ook de liefde en zorg die ze heeft voor haar geliefden. Op een dag werd Maggie geconfronteerd met de vraag: "Waarom verkoop je ze niet?" Dit idee was nog nooit bij haar opgekomen, maar vanaf dat moment kon ze er niet meer aan ontsnappen. Ze dacht bij zichzelf: "Waarom ook niet? Laten we het eens proberen." Haar eerste klanten waren studenten uit China die speciaal naar Amsterdam Centraal kwamen om de bestelde dumplings bij Maggie op te halen. Hun enthousiasme en tevredenheid motiveerden haar om verder te gaan met dit spannende avontuur.

Mond-tot-mondreclame

In 2012 heeft ze haar bedrijf officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, met als duidelijk doel voor ogen om haar Chinese dumplings net zo populair te maken als de Japanse sushi of de Vietnamese loempia. Vervolgens heeft ze zichzelf belast met allerlei taken, niet alleen om inkomen te genereren voor haar gezin, maar ook om ervoor te zorgen dat haar dumplings bekendheid zouden krijgen. En in de loop der tijd begonnen kranten, foodbloggers en zelfs televisiezenders dankzij mond-tot-mondreclame bij haar thuis langs te komen. Niet alleen dat, geleidelijk hoefde ze niet langer zelf actief op zoek te gaan naar klanten of opdrachten; die kwamen nu naar haar toe. Vroeger stemde ze bijna altijd in, maar nu neemt ze zelf de beslissing of ze iets wil doen en tegen welke prijs.

Persoonlijke aandacht

Het welzijn en de tevredenheid van elk gezinslid staan voor haar op de eerste plaats. Net zoals ze er wil zijn voor haar gezin, wil ze ook klaarstaan voor haar klanten. Persoonlijke aandacht en uitstekende service zijn voor haar van het grootste belang. Dit betekent dat zij elk product met zorg met de hand maakt, of het nu gaat om dumplings, wonton of zongzi. En dat proeft u!

Niets kan lekkerder zijn dan Jiaozi

Maggie is bekend met diverse keukens in China en heeft vele Chinese gerechten geproefd en zelf bereid. Maar jiaozi of dumplings behoort tot haar absolute favoriete gerechten. Ze is ervan overtuigd dat er niets lekkerders bestaat dan jiaozi, zoals de mensen in China altijd zeggen. Door eindeloos te experimenteren, oefenen en kennis op te doen, heeft ze haar eigen unieke smaak weten te ontwikkelen. Niet alleen heeft ze veel gehad aan de feedback van haar klanten en jiaozi-experts uit China en Taiwan, maar ze heeft ook hun waardevolle begeleiding gebruikt om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat ze in Nederland bekend staat als dé Jiaozi (Dumpling) Lady en Jiaozi (Dumpling) Master.

Passie

Maggie beschouwt koken als een ware kunst en een bron van veel plezier, waarbij ze de kans krijgt om een uitgebreid scala aan nieuwe ingrediënten, smaakcombinaties en kooktechnieken te ontdekken. Het is veilig om te zeggen dat koken voor haar een grote passie is. Voor Maggie moet voedsel niet alleen heerlijk zijn, maar ook gezond en rijk aan verse groenten, vlees en andere hoogwaardige producten. De smaken moeten puur en natuurlijk zijn, zonder schadelijke toevoegingen. Bij het proeven van haar gerechten kun je echt de essentie van China ervaren.

Wilt u gelijk bestellen,
ga dan naar: