Dumplings - Varken met Chinese kool en prei

Jiaozi, een authentieke Chinese delicatesse, geheel met de hand gemaakt door Maggie - de dumpling koningin van Nederland. Zij brengt de echte smaak van China bij u thuis!

Productbeschrijving

Maggie maakt persoonlijk elke dumpling voor u, al was het voor haar man, kinderen of gasten. Ze rolt zelf het velletje deeg, maakt de vulling, vouwt de dumpling, vriest deze in, doet ze al tellende een voor een in de verpakking, maakt ze klaar voor verzending, enzovoort. Ook heeft ze haar eigen tuin met daarin ieder jaar de knoflookbieslook die u (in het seizoen) terugvindt in de dumpling. Het is werkelijk waar een unieke dumpling met liefde gemaakt. Een dumpling om volop van te genieten!

Bijvoorbeeld: gebakken of gestoomd als een snack, een voorgerecht of zelfs als een maaltijd. Ook goed voor een thuisfeestje, een bedrijfsuitje of een evenement. Een oud Chinees spreekwoord zegt: Niets kan heerlijker zijn dan Jiaozi!

Zoals Maggie haar dumpling of jiaozi maakt, zo maakt ze ook haar wonton en zongzi. Haar liefde voor haar product en zorg voor haar klant is uitzonderlijk.

Ingrediƫnten

Varkensgehakt, Chinese kool, prei, kippenbouillon, TARWEBLOEM, SESAMOLIE, zonnebloemolie, EI, witte basterdsuiker, SOY SAUCE SUPERIOR LIGHT en DARK, Shao Hsing kookwijn, 5-kruidenpoeder, gember, zwarte en witte peper en zout.

Niet geschikt voor mensen met een gluten, ei, sesam of sojabonen allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Allergenen
Extra informatie

Zak

Gewicht

Ingevroren

Vragen

50 dumplings

2,1 kg / 2100 gram

Niet laten ontdooien!

Ga naar de veel gestelde vragen.

Bestellen

Ga naar de Shop van Maggiejiaozi.

Malcare WordPress Security