Catering

Een terugblik

Vanaf 2017 tot halverwege maart 2020 hebben wij catering verzorgd bij verschillende bedrijven, voornamelijk via WeCanteen, Cormet en D&B The Facility Group. U kon ons in die tijd vinden bij bedrijven zoals TomTom, Binck Bank, World Trade Center, Asics, Adam Smith building, de Universiteit van Amsterdam, CBRE Amsterdam, het Havengebouw in Amsterdam, het Raadhuis in Amstelveen en andere locaties.

Toen konden de werknemers bij ons een lunch of een deel van de lunch afnemen, bestaande uit dumplings met een sausje, rijst of noedels, buikspek, groenten en soms zelfs zongzi. Het was elke keer weer smullen.

Nu verstrekken wij geen maaltijden meer, omdat de tijden en daarmee ook onze focus veranderd zijn.

Graag bieden wij onze dumplings aan als snack
of als onderdeel van een lopend buffet.

Sinds 2015 werken we samen met The Food Line-up in Amsterdam. Als een van hun vele partners hebben we al vele bedrijven en overheidsinstanties mogen bedienen met onze overheerlijke dumplings.

Al onze dumplings worden met de hand gemaakt volgens oud Chinees gebruik en met verse ingrediƫnten. Ze zijn uniek, rijk van smaak en sappig.

Graag willen we benadrukken dat we niet beschikken over een foodtruck of iets soortgelijks. Normaal gesproken wordt er voor ons een stand of kraam gehuurd die we dan zelf decoreren. We hebben minimaal een werkruimte van 4 bij 3 meter nodig, evenals een stroomvoorziening die is afgestemd op onze apparatuur.

Als u ons wilt inschakelen voor uw evenement of bedrijfsfeest, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden en details te bespreken!